Dålig rubrik #21

Mood: Trött och stressad. Julångest?
Listening to: The Tough Alliance - Make it Happen (The New School (2005))

Saker och ting börjar arta sig. Ja, det mesta förutom julklapparna dvs. 21 december och jag har inte införskaffat en enda klapp till familj och släkt, vilket leder till en krypande stress och ångest inför julaftonen som snart infinner sig. Morgondagen kommer antagligen gå ut på en tidig uppgång direkt följt av ett pilande iväg till köpcentrumet för att spendera timmar av att pilla och stirra på sak efter ting efter grej och verkligen försöka klämma fram att Den här! Denna kan ju faktiskt vara en någorlunda okej julklapp. Det svåraste är ju farmor och farfar som ska ha en varsin/gemensam klapp. Vad köper man egentligen till folk som redan har precis allting, och inte förstår sig på sakerna de ännu inte har (läs: tekniska prylar)? Ja, det är helt bortom mig.

Annars så har väl dagen varit chill. Sov på tok för länge som vanligt pga svårigheten att göra just det i tid, sedan åts det måltid framför film bestående utav lax med potäter och romsås. Mumma.

Utöver detta fantastiska vardagsliv så är det pepp inför nyår, och förberedelser till densamme. Vi ska ju ha tredagarsfest här i socknen, och mer och mer folk har förstått charmen i att fira det nya året i våran lägenhet. 14 pers so far, not bad. På schemat ser vi musikvideofest, med de hundra bästa låtarna ifrån 00-talet. Kort sagt så blir det nog relativt jätteawesome. Poor you if you're not able to be there.



Kommentarer
Postat av: Martin

julklappar e knepigt! btw kmr du upp till julen? :) god jul!

2009-12-22 @ 07:51:07
Postat av: Jonatan

Haha, skrev precis till dig på bdb och frågade typ detsamma. Men ja, jag kommer upp antagligen idag eller imorgon! :D

God jul

2009-12-22 @ 10:52:17
URL: http://theappleseed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0