Show me some... Resolution.

Mood: Mmmmkay
Listening to: Fleet Foxes - Sun it Rises (Fleet Foxes (2009))
[Jonatan's note: Bandet ville SÄKERT döpa sig till "Fleet Horses" men fick ett nej av något skivbolag för att de var så trötta på hela häst-grejen & den var så förekommande. Säkert]

Var hos Christoffer igår, som sagt. Och i normal ordning hade han en massa filmer och serier och videos och grejer att visa. Den mannen har alltid någonting jävligt intressant att tanka hem, that's for sure. Hur som helst hade han tankat dokumentärserien "Dokument: Humor" som tydligen gick på SVT för 4 år sen. Henrik Schyffert är programledare i en serie som ska försöka utforska vad humor är och hur den är uppbyggd, samt om det finns bättre eller sämre humor och jada jada jada. Jävligt kul. I varje avsnitt åker han vad som känns som överallt i världen för att träffa diverse komiker och roliga människor. John Cleese, Conan O'brien... Dylan Moran! Ja, i första avsnittet som handlar om fördommar så intervjuar han Dylan, och det är kul att se att medan John Cleese, som blev intervjuad 5 minuter innan, säger skitintellektuella saker och har väldigt mycket åsikter om varför fördommar är så bra och lyckade att använda inom humor, så skämtar Dylan bara bort allting. And it's hilarious.


Kommentarer
Postat av: Madelene

Det var en fin dokumentärserie det.

2009-06-26 @ 14:22:16
URL: http://giveuptheghost.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det roliga var att min historielärare tipsade om första avsnittet i den serien då vi just gått igenom Tyskland under andra världskriget. Det tar bland annat upp varför man inte får nämna kriget när man skämtar i Tyskland. Mina fördomar om att populärkultur inte skulle gå hem hos just den skitseriösa läraren sprack.

2009-06-28 @ 08:17:58
URL: http://crypo.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0