Evil Dead 4 & Iron man 2 m.m

Mood: Mätt & belåten
Listening to: Band of Horses - The First Song (Everything All The Time (2006))

Jag vet inte om jag är sent ute, men detta är coolt. Sam Raimi skriver på Evil Dead 4.

Tydligen så, i en intervju med någon Empire Magazine så säger Sam att han och hans bror har skrivit på filmen under en kortare tid. Det verkar inte vara några osäkerheter någonstans att Sam någonsin tvekat till att göra en fyra, och han låter väldigt positiv till projektet. I slutet i artikeln så uttrycker skribenten sin oro över att Bruce himself kanske inte vill vara med - och vad blir det då för en Evil Dead-anda ifall inte han är med?

Dock så, i den här intervjun ( http://denofgeek.com/movies/199980/interview_bruce_campbell.html ) så säger Bruce att:

"You know Sam and I have nothing but good feelings towards those movies. We have nothing against them and I don’t try and run from them or anything, but Sam’s got five kids, he’s making Spider-Man 4 that’s another two/three years. I got a five year commitment to a TV show Burn Notice."



Så, en Evil Dead 4 om kanske fem år, med Bruce i spetsen? Ja tack!
Sen så är tydligen också Spider Man 4 i startgroparna - vilket jag inte hade en aning om - så fort Sam gjort klart sitt nuvarande horror-projekt Drag me to Hell. Psyched about that too!

Sen så är ju Iron Man 2 på väg också. Den började filmas i början på april, och saker ser väldigt lovande ut. Jag är nästan mer pepp på denna än ettan; utöver herr Downey Jr & förken Paltrow så får vi ju se Mickey Rourke och Scarlett Johansson. Peppish.

Läste också i DN att Ang Lee gör en Woodstock-film med Emile Hirsh i spetsen. Woodstock + Emile? Låter som en underbar kombination.

Kommentarer
Postat av: Ash Sundström

omgomgomgomgomgomg!!!

2009-05-16 @ 11:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0