Spider-Man 4 goes down the drain

Mood: Tired
Listening to: Animal Collective - Guys Eyes (Merriweather Post Pavilion (2009))

... I alla fall med Sam Raimi som regissör och Toby McGuire som Spidey.

Enligt Deadline så har Spider-Man 4 gått in i en så kallad Reboot. Sam Raimi, regissören från alla tre tidigare delar, har hoppat av produktionen. Raimi kände att han behövde mera tid för att ge serien den uppföljare den förtjänade, och produktionen hade tydligen gått igenom väldigt mycket tomult den senaste tiden. Jag citerar:

"There were talks of script problems, conflicting reports about villains and other creative quarrels inside the production. Actors were in talks, but awaiting a script. New writers were brought on, then discarded."

Sam Raimi ville ha mera tid, men Sony, som skulle ge ut filmen, var inte intresserade av att ge honom det. Så Raimi beslöt sig för att lämna hela franschisen för att gå över till en av de många andra projekt han har liggande väntandes. Tydligen så innebär Raimi's avhopp att hela casten som vi blivit familjära med inte längre är spikade heller.

Istället ska Spider-Man 4 genomgå en Reboot, vilket innebär att hela manuset ska ses över igen, och nytt folk ska anlitas för att ge oss den fjärde installationen på bio 2012.

Otroligt jävla sorgligt, if you ask me. I was so psyched about that movie. Ironiskt också, hur jag tidigare idag skrev om Spider-Man 4 för första gången på månader.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nooo, inte Spindelmannen. Den som skulle bli så bra =(

2010-01-12 @ 06:06:01
URL: http://crypo.blogg.se/index.html
Postat av: christer

Ärligt talat, bra. ta det inte fel däremot, jag menar, hellre att dom tar sin tid, och gör en bra film än ytterligare en som trean som hade så mkt potential..



Besides.. det är ju inte som om det inte är fullt med marvel filmer fram till 2012 ändå :)

2010-01-12 @ 11:43:44
Postat av: Jonatan

Sant, bra att de tar sin tid. Men hela grejen är att jag vill ha Raimi och allt vad han innebär för serien. Nu kan det sluta med att Spider-Man blir en trist serie som de bara mjölkar pengar ur, som glidit bort helt ifrån såväl originalcast såsom originalgreatness. Don't want that.

2010-01-12 @ 13:34:54
URL: http://theappleseed.blogg.se/
Postat av: christer

Mjo, men det är ju så, tyvärr har inte Marvel nån större kontrol över Spiderman eftersom Sony äger rättigheter, har jag för mig iaf. Och Marvel storsatsar på sina filmer just nu :/



2010-01-12 @ 17:17:11
Postat av: christer

hehe, såg precis lite mer info om det hela, det dom säger är att dom ska samarbeta tillsammans med Marvel på rebooten, soo, let the sweetness commmence, speciellt eftersom Avi Arad(!) ska va med i utvecklingen.



Avi Arad är en av the big shots i serie industrin, han designa bla Iron Mans armor som han har i filmen.

2010-01-12 @ 17:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0